Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CamerionMt2

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moglby mi powiedziec jak najszyciej dropnac certyfikaty/ulepszacze itp

i Jak zmniejszyc Ping zeby nie gra po kilku minutach na mapkach gdzie jest full mobow nie zlagowywala sie !

Opublikowano

co do 2 pytania mozesz zmienic teksturke mobów np: z zoobie na psa i bedziesz miec mniej lagów lub kupic nowego PC ^^

66603082608911692451.png

Pomogłem daj LIke ;p

Opublikowano

co do 2 pytania mozesz zmienic teksturke mobów np: z zoobie na psa i bedziesz miec mniej lagów lub kupic nowego PC ^^

a jak zmniejszyc?

Opublikowano

rozpakowac monster w cliencie i zmienic teksturki ;p na mpc powinnien byc gdzies poradnik ;)

edit ; jak niema to potem ci wytlumacze;)

66603082608911692451.png

Pomogłem daj LIke ;p

Opublikowano

Witam. Moglby mi powiedziec jak najszyciej dropnac certyfikaty/ulepszacze itp

i Jak zmniejszyc Ping zeby nie gra po kilku minutach na mapkach gdzie jest full mobow nie zlagowywala sie !

Na forum cameriona masz plik ktory podmienia txt moobow.

A sorry camerion nie ma forum od 3 miesiecy ;D

Certy leca najlepiej na psach.Wlacz bota i bez obaw mozesz dropic.Niejaki Mateusz nie interesuje sie swoim serwerem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Certy leca najlepiej na psach.Wlacz bota i bez obaw mozesz dropic.Niejaki Mateusz nie interesuje sie swoim serwerem.

dokladnie on ma serwa w dupie ;p

66603082608911692451.png

Pomogłem daj LIke ;p

Opublikowano

aha dzieki .. leca + do was ...

Ps jak bys mogl mi wyjasnic jak zmniejszyc je te lagi to wielki+ poleci

Opublikowano

Opublikowano

Racja xD

Tworzę serwer , ktory bedzie bez zbednego syfu ( bedzie on z rodzaju hard) , ktory przeniesie nas do czasow podobnych do 2010-2011 roku .

Oczywiscie exp bedzie troche szybszy jak i drop yang , handlarka roznosci tez bedzie bogatsza .

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwer ;3 od rana puste mapki dropisz najlepsze ulepy i jakoś lecy ;3 ale jak chcesz perf eq to na początku c*****o ;3 bo slabo z ulepami

sygna2.jpg

Opublikowano

Fajny serwer ;3 od rana puste mapki dropisz najlepsze ulepy i jakoś lecy ;3 ale jak chcesz perf eq to na początku c*****o ;3 bo slabo z ulepami

to camerion nadal dziala ? ostatnio wchodzilem i dupka 

• 1 rok później...
Opublikowano

I jak Panowie i Panie, Camerion dalej stoi ? Jkaiś download czy coś mogę :D ? Pograłby znowu jak działa, najlepszy serv na jakim grałem w sumie :) ­

Opublikowano

I jak Panowie i Panie, Camerion dalej stoi ? Jkaiś download czy coś mogę :D ? Pograłby znowu jak działa, najlepszy serv na jakim grałem w sumie :) ­

Nie stoi już od dawien dawna 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...